Ап. 52
Ап. 53
Ап. 54
Ап. 55
М. 49
М. 51
Апартамент
Тип
Блок
Етаж
Изложение
Площ
Цена
Статус
Етаж 6
Ап. 52 Тристаен Виница 6 - 110.58 кв.м. Резервиран
Ап. 53 Тристаен Виница 6 - 129.35 кв.м. Резервиран
Ап. 54 Тристаен Виница 6 - 127.04 кв.м. 124500 € Свободен
Ап. 55 Тристаен Виница 6 - 108.52 кв.м. 107435 € Свободен
М. 49 Мезонет Виница 6 - 136.00 кв.м. 129200 € Свободен
М. 51 Мезонет Виница 6 - 125.09 кв.м. 116330 € Свободен