Ат. 34
М. 35
Ап. 36
М. 37
Ап. 38
Ап. 39
Ап. 40
Ап. 41
Ап. 42
Ап. 43
Ат. 44
Апартамент
Тип
Блок
Етаж
Изложение
Площ
Цена
Статус
Етаж 4
Ат. 34 Едностаен Виница 4 - 37.93 кв.м. 35300 € Свободен
М. 35 Мезонет Виница 4 - 82.07 кв.м. 76330 € Свободен
Ап. 36 Тристаен Виница 4 - 110.50 кв.м. 103870 € Свободен
М. 37 Мезонет Виница 4 - 138.77 кв.м. 122400 € Свободен
Ап. 38 Двустаен Виница 4 - 79.07 кв.м. Резервиран
Ап. 39 Тристаен Виница 4 - 130.60 кв.м. 126680 € Свободен
Ап. 40 Тристаен Виница 4 - 128.15 кв.м. 124300 € Свободен
Ап. 41 Двустаен Виница 4 - 77.53 кв.м. 75200 € Свободен
Ап. 42 Двустаен Виница 4 - 77.53 кв.м. 75200 € Свободен
Ап. 43 Тристаен Виница 4 - 123.05 кв.м. Продаден
Ат. 44 Двустаен Виница 4 - 73.70 кв.м. 68540 € Свободен