Ат. 23
Ат. 24
Ап. 25
Ап. 26
Ап. 27
Ап. 28
Ап. 29
Ап. 30
Ап. 31
Ап. 32
Ат. 33
Апартамент
Тип
Блок
Етаж
Изложение
Площ
Цена
Статус
Етаж 3
Ат. 23 Едностаен Виница 3 - 38.09 кв.м. 35400 € Свободен
Ат. 24 Едностаен Виница 3 - 37.85 кв.м. 35200 € Свободен
Ап. 25 Тристаен Виница 3 - 125.12 кв.м. 117600 € Свободен
Ап. 26 Двустаен Виница 3 - 79.07 кв.м. Резервиран
Ап. 27 Двустаен Виница 3 - 79.07 кв.м. Резервиран
Ап. 28 Тристаен Виница 3 - 130.60 кв.м. Резервиран
Ап. 29 Тристаен Виница 3 - 128.38 кв.м. 123245 € Свободен
Ап. 30 Двустаен Виница 3 - 77.53 кв.м. 74430 € Свободен
Ап. 31 Двустаен Виница 3 - 77.53 кв.м. 74430 € Свободен
Ап. 32 Тристаен Виница 3 - 123.05 кв.м. 119360 € Свободен
Ат. 33 Двустаен Виница 3 - 73.93 кв.м. 68755 € Свободен