Ат. 11
Ат. 12
Ап. 13
Ап. 14
Ап. 15
Ап. 16
Ап. 17
Ап. 18
Ап. 19
Ап. 20
Ап. 21
Ат. 22
Апартамент
Тип
Блок
Етаж
Изложение
Площ
Цена
Статус
Етаж 2
Ат. 11 Едностаен Виница 2 - 37.77 кв.м. 34750 € Свободен
Ат. 12 Едностаен Виница 2 - 35.28 кв.м. Резервиран
Ап. 13 Двустаен Виница 2 - 61.50 кв.м. Резервиран
Ап. 14 Двустаен Виница 2 - 65.22 кв.м. 61300 € Свободен
Ап. 15 Двустаен Виница 2 - 76.54 кв.м. 71950 € Свободен
Ап. 16 Двустаен Виница 2 - 79.07 кв.м. 74300 € Свободен
Ап. 17 Тристаен Виница 2 - 130.60 кв.м. 122760 € Свободен
Ап. 18 Тристаен Виница 2 - 128.15 кв.м. 120460 € Свободен
Ап. 19 Двустаен Виница 2 - 77.53 кв.м. 72880 € Свободен
Ап. 20 Двустаен Виница 2 - 77.53 кв.м. 72880 € Свободен
Ап. 21 Тристаен Виница 2 - 122.89 кв.м. 116745 € Свободен
Ат. 22 Двустаен Виница 2 - 73.70 кв.м. 67800 € Свободен