VINITSA PREMIUM е проект на многофамилна жилищна сграда, предлагаща спокойно обитаване, зеленина и простор за живущите. Сградата е предвидена с два входа, съобразена с най-доброто изложение на апартаментите и изглед към морето. 

Силуетът на сградата е разнообразен чрез редуване на скатни и хоризонтални-плоски покриви. В допълнение обемите се подчертават от скосяванията по височина и подбраните материали. Тези характерни фасадни форми създават усещане за единна структура със смело заявена архитектура.

Световна тенденция е комбинирането на материали с различна текстура, отблясък и цвят. Предвидена е обшивка от метални релефни панели в графитено сиво, вентилируема окачена фасада от HPL панели с патинирана визия и традиционна екстериорна бяла мазилка. Парапетите на балконите са стъклени и метални (ажурни), за да разкриват красивата гледка към морето.

Многофамилната сграда е разположена спрямо благоприятните световни посоки от гледна точка на ослънчаване, вентилация и комфорт на обитаване. Основната функция на сградата е жилищна, затова е отделено специално внимание при разработването на концепцията на жилищните единици. Предвид спокойния характер на района, в който е ситуирана, на първото ниво са проектирани апартаменти със самостоятелен двор към всяка единица. Останалите разпределения са с балансирани решения на едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, част от които проектирани на две нива, тип мезонет. Необходимите паркоместа са разположени в подземен паркинг, достъпен чрез покрита рампа, осигуряващ нуждите на обитателите. Пространството в имота около сградата ще бъде оформено като подходяща за релакс зона със зелени площи, пейки и беседки.

Намерете своя дом